Om ProgAtom

ProgAtom er: Åsmund Mjelva, Arild Sveum, Mattis Sørum, Rune Ulen og Tore Christer Storlid.

Mattis Sørum
har jobbet med ulike typer musikk i 20 år. De 10 siste årene er det proggen som har stått i sentrum, og han grunnla Pictorial Wand i 2005 (www.pictorialwand.com). I 2006 og 2009 fulgte det to kritikerroste album, som begge ble nominert til beste album under Prog Awards i Italia. I dag driver Sørum Lydbildet studio på Dombås. I tillegg til progrock jobber han med filmmusikk, og er i gang med komposisjonene til sitt første cinematisk inspirerte album «Rise of Origin» med planlagt release i 2019.

Arild Sveum
har vært aktiv bandmusiker fra ung alder, og er i sitt ess som kapellmester på en scene. Han har solid erfaring og kunnskap om synthprogrammering, og kan egentlig spille nesten hva som helst når som helst. Han har blitt mye brukt som freelance musiker, og har en stor bredde innen ulike musikkgenre. Progrock står imidlertid hans hjerte nærmest. Han underviser i musikkproduksjon, og er til stadighet med i flere band. Arild har medvirket på flere CD utgivelser.

Rune Ulen
ivrig jeger og villmarkas sønn fra Dombås, som i tillegg til å vøre trommis i ProgAtom også er en ivrig slagverker i bluesband.

Åsmund Mjelva
har bred musikkutdanning og musikkfaglig bakgrunn. Åsmund har jobbet innen musikkadministrasjon og som band/musikklærer i mange år. Han startet tidlig å spille i band, og har  vært aktiv innen mange ulike stilarter og med mange ulike instrumenter. Han har også jobbet med direksjon og ensembleledelse, og har lagd norsk versjon av et kjent hørelæreprogram. Åsmund har komponert musikk til flere musikkteaterstykker, og også vært med i redaksjonen på sangbøker.

Tore Christer Storlid
er utøvende selvlært musiker med lang erfaring innen de fleste sjangere, men mest relevant; funk, soul, progressiv rock og metal. Han jobber som freelance musiker, og både som gitarist, bassist og vokalist. For tiden spiller han med artister som Myrna Braza, Eirik Søfteland og Jarle H. Olsen. Tore Christer har vært delaktig i mange CD-utgivelser.

Kontakt oss for alle typer henvendelser (booking, intervju, anmeldelse mm) på asmund@mjelvamusikk.no